Тиндализиран ПРОБИОТИК Imagine® Dermo

Рейтинг: 5.00/5 (1 гласували)

Imagine® Dermo се грижи отвътре и отвън.

Imagine® Dermo е новият ветеринарен нутрицевтик.
Това е уникален продукт на пазара, който съчетава действието на ω-3 мастни киселини и тиндализирани пробиотици. Imagine® Dermo съдържа голямо количество ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA) на капсула, което осигурява големи ползи при случаи на дерматоза и помага за поддържане и възстановяване на целостта на епидермалната бариера, като по този начин допринася за гладка козина и копринена кожа. Съдържанието му от витамин Е осигурява на кучетата допълнителна добавка, от която се нуждаят пациентите с дерматит.
Пробиотиците действат като поддържат баланса на чревната микробиота, като по този начин се избягват състояния на дисбиоза. Благодарение на това те благоприятстват имуномодулацията в случаи на хиперреактивност на кожата, които много често се срещат при пациенти с дерматологични
заболявания като атопии.
Процесът на тиндализация, през който преминава този пробиотик, осигурява по-голяма стабилност и безопасност на продукта, запазвайки полезните свойства на самите пробиотици.

За какво се използва Imagine® Dermo?
- Поддържане на функцията на кожата
- Модулиране на имунната система

Предимства на тиндализираните пробиотици:
- Те нямат странични ефекти;
- Тъй като са получени от мъртви щамове, те не предизвикват изместване или свръхрастеж на микроби поради конкуренция с естествената чревна микробиота;
- Те подобряват чревната микробиота;
- Поддържат полезните ефекти на пробиотиците: защита срещу външни патогени, стимулиране на имунната система;
- Не изискват специални условия на съхранение;
- Запазване на всички свойства на пробиотиците.

Висока концентрация на омега 3 + Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus и линоленова киселина подобряват състоянието на кожата при дерматоза.

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018