FLORAVET COMPLEX (25 сашета) комбинация от пре- и пробиотици

Рейтинг: 5.00/5 (3 гласували)

ДОБАВКА ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА МИКРОБИОТИЧНАТА И ХРАНИТЕЛНА ФУНКЦИЯ
Уникална комбинация от пре- и пробиотици (симбиотични), растителни екстракти и медицински гъби за: насърчаване на здрава чревна микрофлора;

  • Предпазва от патогени и алергени;
  • Регенерира стомашната и чревната лигавица;
  • Оптимизира усвояването и смилането на хранителните вещества;
  • Успокоява спазми при храносмилателни заболявания;

Приложение: При остра и хронична диария, колики; газове, метеоризъм, атопичен дерматит и хранителни алергии, Възпалителна болест
на червата (IBD), лошо качество на фекалиите, чревна пропускливост, запек, при прием на антибиотици, стресови периоди: отбиване, пътуване, промени в диетата.
Използва се едновременно с антибиотични, противовъзпалителни, химиотерапевтични или други лечения, бъбречна и чернодробна недостатъчност.
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: 1 саше на ден, независимо от теглото на животното.
Разпределете съдържанието на пликчето във храната, за предпочитане сутрин. Давайте най-малко 3 часа след приемането на антибиотици. Препоръчителни периоди на употреба: За предотвратяване на стресови ситуации можете да започнете 3 дни преди това и да го прилагате, докато не се нормализира ситуацията. При хроничните процеси може да се прилага в дългосрочен план. Като допълнение към антибиотичното лечение, поне 3 часа след приемането на антибиотици. Започнете с лечението и го продължете 7 дни след края излекуването.

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018