Pow Air Gel - Неутрализатор на миризми 400 g

Рейтинг: 4.00/5 (4 гласували)

Pow Air Gel- Безопасно, естествено решение за неприятни миризми.

Вместо да покрива (маскира) миризмите, този гел ги неутрализира със своите молекули - абсорбиращи миризмите.

  • Аромат Apple Crumble - 100% натурална формула
  • Аромат Passion Fruit - 100% натурална формула
  • Аромат Tropical Breeze - 100% натурална формула

Елиминира миризмите безопасно и постоянно. Доказано действие, на основата на етерично масло, инфузиран с освежаващи аромати. Не съдържа маскиращи агенти, т.е не маскира миризмите, а направо ги неутрализира.

PowAir е мощна научно формулирана смес от над 40 висококачествени етерични масла, предназначени да елиминират по-широк спектър от миризми. Използвайте го с увереност, той е мощен, нетоксичен, екологично чист и безопасен за използване около хора, домашни любимци и растения.

Съдържа и: вода, пропилен гликол, натриев стеарат, етерични масла.

Действието може да продължи до 30 дена в зависимост от температурата и въздушното течение. Може да причини незначително дразнене на очите и кожата.

При реакция върху КОЖА: Измийте обилно с вода. АКО попадне В ОЧИ: Изплаквайте непрекъснато с вода в продължение на няколко минути. Ако дразненето на очите или кожата продължава, потърсете медицинска помощ. Съдържа терпени и терпеноиди. Може да предизвика алергична реакция. Използвайте само по предназначение. Дръжте далеч от деца. Блокът ще се разтопи при температури над 40 градуса.

Практичен и Мощен!

Произведено от: Odorchem Manufacturing Corp, Канада.

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018