Играчка за кучета Kong Puppy Medium

Не е оценяван

Името на KONG Classic не е случайно. С него получавате една доказала се с времето класическа играчка за кучета, която благодарение на своята жилава текстура еидеална за безкрайни игри и яростно дъвчене, и дори може да бъде напълнена с лакомства.

Кучетата имат естествен инстинкт да гонят и да дъвчат. С играчката KONG Classic предоставяте на своето куче играчка, която в продължение на десетилетия е обичана и предпочитана от кучетата, е която е създадена специално да задоволява този инстинкт. Класическия вариант сред всички продукти KONG е направен отнатурален каучук с приятна текстура, която примамва кучето да я захапе и да я гриза с удоволствие.

KONG Classic е идеалният начин да прогоните скуката, затова играчката е много подходяща за хвърляне и донасяне, когато сте навън сред природата заедно със своето куче. Една характерна особеност за нея е това, че тя можеда отскача и да се премята в съвсем непредвидима посока, което допълнително стимулира инстинктите на кучето за лов и гонене и създава още по-голямо забавление и веселба.

Играчката KONG Classic ще стане още по-привлекателна за кучето Ви, ако я напълните с подходящи по размер лакомства, например с малки кокалчета или други лакомства за дъвчене, които просто трябва да напъхате през дупчицата. Когато кучето ”залови” KONG Classic, то може да си извади от нея някоя малка вкусотийка. Много собственици на кучета споделят, че техният любимец е прекарал часове наред с KONG Classic, опитвайки се да извади всичко от нея. Така тя осигурява занимание, което развива мисълта и съобразителността.

Както и другите варианти на играчките KONG, и Classic също се предлага в различни размери, подходящи за кучетата от различни породи и големини.

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018