SENIOR AID – Хранителна добавка за възрастни животни

Рейтинг: 4.13/5 (8 гласували)

SeniorAid съдържа основните дневни хранителни вещества плюс допълнителни хранителни вещества, от които по-възрастните животни имат повишена нужда или не могат да си набавят достатъчно за себе си.
Съдържание на 2.5 ml SeniorAid
- Вит. В3 /1,4 mg/, Вит. В2 /360 μg/, Вит. В6 / 100 μg/, Вит. В1 / 100 μg/, Вит. В12/ 100 μg/
- фосфатидилсеринът подобрява когнитивния дефицит, паметта, ориентацията, ученето и социалното поведение при стареещи кучета. Това е ключово за осигуряването на мозъчната функция.
- L-карнитинът L Тартрат /25 mg/ е необходим за функцията на сърдечните и скелетните мускули. - BetaGlucan /1.7 mg/ - повишава имунната система.
- Глюкозаминът /75 mg/ е отправна точка за производството на много тъканни структури, особено хрущяли, сухожилия и връзки и е от съществено значение за поддържането на ставната мобилност.
- Аргининът е основна аминокиселина, необходима за бъбречната функция при котки и кучета.
- Омега 3 /9 mg/ и L-аргинин инхибират дегенерация на мускулни протеини, свързани с кахексия и рак.
- Витамин Е /7 mg/, витамин С и бетакаротен са антиоксиданти, които помагат да се предотврати увреждането на клетъчните мембрани и са ключови съставки в диетите, предназначени за когнитивна дисфункция при кучета.Технологични добавки: натриев бензоат, микрокристална целулоза, карбоксиметил целулоза, калиев сорбат, ксантанова смола.

Производител: SwedenCare AB, Sweden

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018