Отблъскващ спрей за КУЧЕТА и Помещения Stanvet Life Spray _500 ml

Рейтинг: 3.71/5 (7 гласували)

Натурален спрей с абсорбероли /абсорбира миризми/, идеален е за защита на домашния любимец, както и на дома, който обитава.

Stanvet Life Spray се състои от 5 етерични масла, характеризиращи се с способността им да отблъскват бълхи, кърлежи, комари и други насекоми, без синтетични инсектициди, халогени или тежки метали в неговата формула. В допълнение, този спрей има технология ZerOdor, която унищожава лошите миризми, без да ги маскира, така че може да се използва както за домашни любимци, така и за средата, в която живее, и по този начин да се постигне пълна защита.

Характеристики:

  • Идеален за защита на домашните любимци и дома
  • С 5 етерични масла за отблъскване на бълхи, кърлежи и други насекоми
  • Технологията ZerOdor унищожава миризмите, без да ги маскира

Начин на приложение:

Върху животното:

Нанесете спрей върху шията и гърба на животното, като предпазвате очите и ушите. Прилагайте всеки ден, за предпочитане преди пътуване. В райони или сезони с повече присъствие на насекоми, той може да се прилага два пъти на ден. За максимална защита комбинирайте с каишката Stanvet и пипетите.

В околната среда:

Пръскайте Spray Stanvet Life на любимите места на домашния любимец: одеяло, диван, легло, къща, килим и др. Нанесете толкова пъти, колкото е необходимо.

Състав: Етерично масло Цитронела, масло от Лавандула, екстракт от Маргоса (Neem, CAS: 84696-25-3), Гераниол (CAS: 106-24-1), етерично масло от Мента, ZerOdor, помощни вещества.

Разклатете преди употреба.

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018