Играчка за кучета Kong Extreme Medium

Рейтинг: 5.00/5 (1 гласували)

До сега Вашето куче е „побеждавало” всички свои играчки в рамките на съвсем кратко време? Е, тогава с играчката KONG Extreme то най-после ще си има равностоен съперник. Става дума заизключително здрав вариант на любимата играчка KONG, която устоява и на захапката на най-едрите и здраво дъвчещи кучета.

KONG Extreme е направенот 100 % естествен каучук, който е с много приятна текстура, благодарение на която кучето Ви съсредоточено ще я дъвче, при това с голямо удоволствие. И това не е всичко: играчката се отличава с непредсказуемото си поведение по време на игра, тоест тя скача и се премята наоколо, което води да задоволяване на инстинктите на кучето за лов и игра.

Играчката KONG Extreme ще стане още по-атрактивна, ако янапълните с подходящи по размер лакомства, например с малки кокалчета или крекери, които да възнаградят кучето след „успешен лов”. Пълненето става съвсем лесно през дупчица в самата играчка. В сравнение с другите играчки за дъвчене, KONG Extreme издържа много по-дълго на атаките на кучешките зъби и лапи. Подобният на гума материале изключително издържлив на износванеи не се разпада на малки части след определено време. Можете да използвате KONG Extreme като играчка за апортиране или да му я дадете да си играе просто така – с нея скуката ще стои надалеч.

Както и другите варианти на играчките KONG, и KONG Extreme също се предлага в различни размери, подходящи за кучетата от различни породи и големини.

Други продукти от тази категория:

Copyright © VetLab Bulgaria 2018